Welkom op de website van
Klussenbedrijf Mark Smits

Allround en snel paraat

Klussenbedrijf Mark Smits in Afferden (Limburg) is een allround klussenbedrijf met een ruime ervaring in vrijwel alle klussen in en rondom een pand. Wij staan voor u klaar, zowel voor kleine klussen als voor grote projecten, van het plaatsen van zonweringen tot de complete renovatie van uw woning of kantoorpand. Voor grotere projecten beschikken wij over een netwerk van gespecialiseerde vaklieden, waarmee wij al vele jaren prettig samenwerken. Bovendien zijn wij meestal op korte termijn beschikbaar en kunnen we u dus snel van dienst zijn.

Wij werken voor particulieren en bedrijven in de provincies Brabant, Limburg en Gelderland en zijn regelmatig te vinden in plaatsen als Nijmegen, Beek en Donk, Venlo en Eindhoven.

Van zonwering tot dak

Klussenbedrijf Mark Smits is gespecialiseerd in klussen op het dak en in de badkamer, maar ook allerlei andere klussen nemen wij vakkundig ter hand, of het nou gaat om het afhangen van een deur of om de aanbouw van een nieuwe keuken.

Een greep uit ons klussenrepertoire:
* boeiboorden, dakkapellen
* dakrenovatie
* badkamers
* aanbouw, uitbouw, opbouw
* renovatie, onderhoud
* zonweringen verkoop en montage

Klussenbedrijf Mark Smits neemt de tijd voor elke opdracht en we hebben dan ook in de loop der jaren een tevreden klantenkring opgebouwd.


Wij komen graag eerst bij u langs voor het opnemen van de werkzaamheden, zodat wij u vrijblijvend een scherpe offerte kunnen aanbieden. Neem gerust contact met ons op!

Klussenbedrijf Mark Smits  -  Afferden  -  06 2361 8210  -  klussenbedrijfsmits@hotmail.com